Esküvői fotók


Ha éppen e nevezetes esemény előtt állsz, jól tudod, hogy milyen nehéz választani fotóst, aki egyik legszebb napod örökíti meg. E honlap célja, hogy jó megoldást kínáljon esküvői képeid elkészítésére. Nem biztos, hogy a legolcsóbb szolgáltatást fogod itt találni, azt viszont ígérem, hogy maximális figyelemmel és odaadással a lehető legjobb képeket fogjuk közösen elkészíteni. Természetesen a fotókönyvet és a teljes méretű digitális képeket is helyben megkapod.

Mit kínálok


-Minden esetben teljes figyelmet és maximális energiát.
-Internetes képtárat.
-Az összes használható képet teljes méretben digitális adathordozón.
-Fotókönyvet vagy nagyított képeket.

Mit kérek


- Jókedvet és együttműködést.
- A képek elkészítéséhez szükséges időt.
- Belőlem csak egy van, mások sokan vannak, ezért időben szólj esküvődről. 🙂
- És a szolgáltatás díját.
Örülök hogy a Jóisten vagy a sors összehozott benünket. Mint ügyfél, le a kalappal a munkád elött. Habár a véletlen hozta hogy te lettél a fényképészünk, de még egyszer megköszönöm és te is hozzá járultál az esküvönk sikeréhez. (Na meg a tüzijáték...) Üdv az igazhitü magyaroknak.......

László, USA.
A fotózással és a végeredménnyel is nagyon elégedettek voltunk. Maga a fotózás is jó hangulatú volt, a templomban és a helyszínen pedig nagyon jó volt, hogy szinte észre sem lehetett venni, ahogy dolgoztál, ugyanakkor minden fontos pillanatot megörökítettél. A képeidnek van egy sajátos, nagyon kellemes, kedves hangulata, és tetszik, hogy el tudtál kapni egy-egy sajátos pillanatot. Az albumba is jó képeket válogattál, és a DVD is nagyon szép, megható lett. Még egyszer köszönjük, nagyon örülünk, hogy téged választottunk.

Krisztina és András
Nagyon tetszik az album, és a képek is, amelyek között vannak nagyon művészi beállítások is a hagyományos műtermi képek helyett. Ajánlunk mindenkinek, aki különleges képeket szeretne, amelyek visszaadják az adott nap egyediségét, kreatívak, és visszatükrözik a nagy nap hangulatát. Profi munka, mind a képek, mind a fotókönyv maximálisan elnyerte a tetszésünket. És mások is hasonlókat mondtak, akiknek megmutattuk... M. és P.

M. és P.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial